Tepecik EAH Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Akbulut görevinden istifa etti...

29.06.2015

 

Yaklaşık 2.5 yıldır Tepecik EAH Başhekimi olarak görev yapan Prof. Dr. Gökhan Akbulut görevinden istifa etti.

Görev yaptığı süre içinde hastane çalışanları ile son derece iyi ve düzeyli bir iletişim kurmuş olan Dr. Gökhan Akbulut bu  süre içinde, özellikle akademik ve eğitim alanındaki  çalışmalara ve sosyal projelere destek olmak için büyük çaba sarf etmiştir.
 


Alçakgönüllü ve nazik  kişiliği ile hastane çalışanları tarafından çok sevilen Dr. Akbulut, 29 Haziran 2015 Pazartesi günü hastane çalışanlarına veda etti.Konferans Salonunda yaptığı konuşmada Tepecik EAH' nin inanılmaz düzeyde hizmet verdiğini,çalışanların
ın son derece nitelikli olduğunu ve onları tanımış olmaktan büyük onur duyduğunu,daha so
nra yine birlikte çalışabilmeyi dilediğini  ifade etti.
 
Toplantıda konuşan çok sayıda hastane çalışanı, hastaneden ayrılmasının   çok üzüntü verici,hastane ve İzmir için bir kayıp olduğunu açıkladılar.
 
Tabip Odamızın hekimler ve sağlık politikaları alanındaki etkinliklerine ve çalışmalarına her zaman destek olan Prof. Dr.Gökhan Akbulut'a odamız adına bir teşekkür plaketi ve çiçek veren Oda Başkanımız Dr.Suat Kaptaner, bir meslektaş ve yönetici olarak Dr. Akbulut' u tanımış olmaktan ve birlikte çalışmış olmaktan onur duyduklarını belirtti.Hastane yönetimini temsilen veda toplantısına hiç kimsenin katılmamış olmasının dikkat çekici ve üzücü olduğunu,ancak veda toplantısına hastane çalışanlarının yoğun biçimde katılmış olmasının Dr. Akbulut'un,her yöneticiye örnek olacak bir yönetim tarzı izlemiş olduğunun göstergesi olduğunu adeta  çalışanların Başhekimi olduğunu gösterdiğini ifade etti.
 

 

Bu haber 2126 kez okunmuştur.