Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 2014-2015 Dönemi Mezuniyet Töreni Yapıldı...

17.06.2015

 

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 2014-2015 dönemi mezuniyet töreni,11 Haziran 2015 Perşembe akşamı, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfitiyatrosu'nda yapıldı.

Törene,Tıp Fakültesi Dekanlığı'nın davetiyle, Tabip Odamız adına Yönetim Kurulu Başkanımız Op. Dr. Suat Kaptaner  katıldı.
 
Törende 347 yeni mezun hekim Hipokrat andı içerek mesleğine adım attı.
 
Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Yeşim Kirazlı' nın konuşmasından sonra yeni mezunlar adına  dönem birincisi genç meslektaşımız bir konuşma yaparak ,intörn hekimlerin sorunlarını dile getirdi ve hekimlere yönelik şiddet konusunda gerçekleşen acı olayları hatırlattı, toplumun ve devletin hekimlere sahip çıkmasını diledi.
 
Oda Başkanımız yaptığı konuşmada,hekimlere yönelik şiddetin, uygulanan yanlış sağlık politikaları sonucu giderek arttığını, bu artışta devletin en üst makamında görev yapanların hekimlere yönelik suçlayıcı  konuşmalarının büyük rol oynadığını belirtti. Ayrıca hekimlere yönelik bu davranışlarla birlikte cumhuriyetimizin kazanımları aleyhine gelişmelerin de

yoğunlaştığına dikkat çekerek,genç meslektaşların,mesleklerine sahip çıkmaları yanında cumhuriyetin kazanımlarına,Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimlerine sahip çıkmalarının son derece gerekli ve önemli olduğuna dikkat çekti.
 
Daha sonra dönem sonunda ilk 10 dereceye giren yeni hekimlere çeşitli hediyeler verildi.
 
Oda Başkanımız ilk on dereceye giren genç hekimlere odamız adına plaketlerini verdi.
 
Gece, yeni hekimlerin diplomalarını almalarıyla sona erdi.
 
Yeni mezun genç hekimlerimize başarılar diliyoruz.
 
İZMİR TABİP ODASI
Bu haber 2470 kez okunmuştur.