İzmir’de 13 Mart Görev Etkinliği ve 14 Mart

17.03.2015
 
14 Mart 2015 Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında, Oda’mız, çalışan ve emekli hekimlerin ücretlerinin artırılmasını temel talep olarak değerlendiren bir kampanya sürdürmüştür.
 
Kampanya başlangıcında, sendikalar ve dernekler bir araya getirilerek dayanışma sağlanması hedeflenmiştir.
 
Türk Sağlık Sen İzmir şubeleri, SES İzmir Şubesi, Genel Sağlık İŞ İzmir Şubesi, İzmir Aile Hekimleri Derneği (İZAHED), Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği İzmir Şubesi ve Türk Hemşireler Derneği İzmir Şubesi Oda’mızın öncülüğünde sağlık çalışanlarının taleplerini de gündeme getirecek şekilde kampanyamıza katılmışlardır.
 
Bütün sağlık kurumlarında ve şehir içindeki billboardlarda afişleme çalışmaları yapılmış, sağlık kurumlarında binlerce bildiri dağıtılmıştır.
 
Yazılı ve görsel basında, röportaj ve haber yapılarak kamuoyu bilgilendirilmiştir. Hazırlanan KAÇ PARA? İSİMLİ 3 dakikalık kısa filmimiz, sosyal medyada, yüz binlerce kişi tarafından paylaşılmaya devam edilmektedir. 
 
13 Mart 2015 Cuma günü, bütün büyük kamu sağlık kurumları başta olmak üzere hekimler başarılı bir görev etkinliği gerçekleştirmişlerdir.
 
Aynı gün, sağlık kurumlarından birlikte gelinerek Fuar Basmane kapısı önünde toplanılmış, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü önüne yürünmüş, burada ortak basın açıklaması, kurum temsilcilerinin konuşması ile yapılmıştır. Coşkulu geçen bu toplantı, yaygın olarak yazılı ve görsel basında yer almıştır.
 
14 Mart 2015 Cumartesi günü, DEÜ Sabancı Kültür Merkezinde resmi tören yapılmış, meslekte 40 yılını dolduran meslektaşlarımıza onur plaketleri ve basın hizmet ödülleri verilmiştir.
 
14 Mart Cumartesi gecesi ise, 500’ü aşkın meslektaşımızın katılımı ile Tıp Balosu gerçekleştirilmiş ve eylem sürecimizin yorgunluğu atılmıştır.
 
 
İZMİR TABİP ODASI
 
 
 

 

13 MART EYLEM FOTOLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

14 MART RESMİ TÖREN FOTOLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

14 MART TIP BALOSU FOTOLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Bu haber 3447 kez okunmuştur.