Madde Bağımlılığı Çalışma Grubu-Sorunlarımızı Birlikte Tartışıyoruz

04.03.2015

 

Sayın Meslektaşlarımız;                          

Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi Merkezleri, Toplum ve Ruh Sağlığı birimleri, emek yoğun bir alan olup sağlık hizmet sunumunu terapist, hemşire, psikolog, sosyal hizmet uzmanı, doktor, eğitmen bir ekip içinde çalışarak yapmaktadırlar.
 
Ülkemizde bağımlılık / ruh sağlığı alanı ile uğraşmak zor ve zahmetli olup bu alanda iş üreten katkı koyan insan gücü sınırlıdır.
 
Son yıllarda madde kullanımının yaygınlığı ve bununla ilişkili sorunların boyutu giderek artarken, aynı zamanda sınırlı insan gücü ile tedavi merkezlerinde ve sahada bir ekip olarak sağlık hizmeti sunmaya gayret gösterenlerin çalışma yaşamından dolayı sorunları ve sıkıntıları artmaktadır.
 
                           SORUNLARIMIZI BİRLİKTE TARTIŞIYORUZ
 
AMATEM, EGEBAM, Toplum ve Ruh Sağlığı birimlerinde, Sahada birlikte sağlık hizmeti sunan, Akademisyen, Terapist, Hemşire, Psikolog, Sosyal hizmet uzmanı, Doktor, Eğitmen, Sağlık çalışanı Bir ekip olarak; Çalışma yaşamında yaşadığımız sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı birlikte tartışmak için 10 Mart 2015 Salı Saat 18’de İzmir Tabip Odasında yapacağımız toplantıya katılmanız dileğimizle.
 
İzmir Tabip Odası
Madde Bağımlılığı Çalışma Grubu
 
Bu haber 1684 kez okunmuştur.