Roman ve Öykü Yazım Tekniği Kursu

10.10.2014

 

Değerli meslektaşlarımız,

Geçtiğimiz yıl, İzmir Roman ve Öykü Platformu'ndan Araştırmacı Yazar Erdoğan Baysal ile çalışmalarına başlayan ve “Hekim Gözüyle Prof. Dr. Nusret Fişek Sokağı” kitaplarının imza günü sonrasında yaz döneminde çalışmalarına ara veren “Roman ve Öykü Yazım Tekniği Kursu”muz bu dönemde de çalışmalarına devam edecek.
 
Pazartesi günleri saat 17.00-19.00 saatleri arasında Odamızda gerçekleştirilecek kursa, geçen dönem katılan yazar hekimlerimizin yanı sıra, yeni başvuruda bulunan meslektaşlarımız da katılabilecektir.
 
Hekimlerin yaptıkları iş gereğince yaşadıkları yoğun insan ilişkileri, başlı başına bir yazma potansiyeli anlamına gelmektedir.
 
Bu potansiyeli harekete geçirme konusunda, kursun yararlı olabileceği ve siz meslektaşlarımızın ilgisini çekebileceğini düşünüyoruz.
 
13 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 17.00’de hazırlık ve tanışma toplantısı ile birlikte, kurs içeriği hakkında bilgi verilecektir.
Kurs için son başvuru tarihi 20 Ekim 2014 Pazartesi günüdür. Kurs ücreti aylık 30TL’dir.
 
Kursa katılmak isteyen meslektaşlarımızın,  nazli@izmirtabip.org.tr adresine,  ad-soyad ve iletişim bilgileri ile birlikte Roman ve Öykü Yazım Kursu konulu e posta göndermelerini rica ederiz.
 
Saygılarımızla
 
 
İZMİR TABİP ODASI
Bu haber 1994 kez okunmuştur.