Çocuklarımıza Yepyeni Bir Toplantı ve Gösteri Salonu

29.09.2014
 
İzmir Tabip Odası ve hekim dostu Akdoğan ailesinin katkılarıyla, Salih İşgören İlköğretim Okulu'nda eğitim gören çocuklarımıza yepyeni bir toplantı ve gösteri salonu kazandırıldı.
 
İzmir Tabip Odası'nın seçimlerinin yapıldığı 2014 Mayıs ayı öncesinde Okul Aile Birliği ve Okul yöneticileri, Oda Başkanı Dr. Suat Kaptaner ile görüşerek, eğitim görmekte olan çocuklarımıza modern ve yepyeni bir toplantı ve gösteri salonu kazandırmak istediklerini, bu konuda sosyal anlamda etkin olduklarını bildikleri Tabip Odası Yönetimi'nin katkıda bulunmasını talep etmişlerdi. 
 
Tabip Odası Yönetim Kurulu, Oda binasına komşu olan ve seçim dönemleri başta olmak üzere her gereksinim duyulduğunda yardımcı olan Okulumuza ve öğrencilerimize destek olmayı bir görev sayarak önerilerini memnuniyetle kabul etmiştir.
 
Oda seçimlerinin yapıldığı 11 Mayıs 2014 Pazar günü, İlköğretim Okulumuzun dersliklerinde yapılan seçimlere katılan hekimler gönüllü bağışta bulundular. Gereksinim duyulan kaynağın 5.000 TL’lik kısmını karşılamış oldular.
 
Kaynağın diğer kısmını ise, yine Oda Başkanı Dr. Suat Kaptaner' in girişimleri ile, tedavi görmekte olan anneleri Semahat Akdoğan için hekimlere olan şükran borçlarını ve çocuklarımıza olan duyarlılıklarını ifade etmek gayesiyle Akdoğan ailesi karşılamıştır.
 
Çocuklarımıza yepyeni bir toplantı ve gösteri salonu kazandırılmasına destek vermiş olan başta Akdoğan ailesine ve gönüllü bağışta bulunan meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.
 
Saygılarımızla.
 
 
İZMİR TABİP ODASI
 
 
 
RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ...
 
Bu haber 1820 kez okunmuştur.