İzmir AEAH Başhekimliği ile Protokole İlişkin Görüşme Yapıldı

08.08.2014

 

İzmir Katip Çelebi ÜNİversitesi ile İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılması planan protokole ilişkin Oda’mız Çalışma Grubunun hazırladığı rapor, ….tarihinde gerçekleştirilen ziyarette Başhekim Prof.Dr. Enver ALTAŞ’a sunulmuştu. Raporu inceledikten sonra kendisi ile bir değerlendirme toplantısı yapılması talebi iletilmişti.

/L/TR/mid/396/hcid/16/hid/1127/Izmir_AEH_Bashekim_Ziyareti_.htm#HaberDetay
 
06.08.2014 tarihinde, Başhekim Prof.Dr. Enver ALTAŞ’ın daveti üzerine, bir değerlendirme toplantısı yapıldı.
 
Toplantıya, Oda’mız Başkanı Dr.Suat Kaptaner, Çalışma Grubu üyeleri Dr.Fulya Çakalağaoğlu, Dr. Kazım Önal, Dr.Korhan Barış Bayram, Dr.Ayşegül Karatepe, Dr.Fatma Şule Afşar, Dr.Gül Çekin, Dr.Mehmet Ertan katıldı.
 
Prof.Dr.Enver ALTAŞ; çalışma ortamının daha olumlu hale gelmesi, verilen hizmetin niteliğinin yükselmesi ve meslektaşlar arasındaki adaletsizliklerin düzeltilmesi yolunda çabaları olumlu bulduğu, yetkisinin sınırları içinde bu doğrultuda çalışacağını ifade etti.
 
Oda’mızın ve Çalışma Grubunun amacının çalışma ortamındaki huzurluğun giderilmesi; daha nitelikli hizmet verilebilmesi, meslektaşlarımızın akademik, özlük ve ekonomik hakları yönünden yaşadığı adaletsizliklerin ortadan kalkması olduğu; geçmişte yapılan hataların tekrar edilmemesi gerektiği; yeni yapılacak protokolde yaşanan olumsuzlukların aşılması için getirilen önerilerin değerlendirilmesinin önemli olduğu vurgulandı.
 
Konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde İzmir Valisi ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü ile de bir görüşme gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.
 
 
İZMİR TABİP ODASI
Bu haber 2030 kez okunmuştur.