İzmir AEH Başhekim Ziyareti

22.07.2014

 

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi' ne yeni atanan Başhekim Prof.Dr.Enver Altaş' la görüştük, hazırlanmakta olan yeni işbirliği protokolüne ilişkin görüş ve önerilerimizi ilettik.

İzmir Atatürk EAH'ne yeni atanan Başhekim Prof.Dr. Enver Altaş'ı ziyaret ettik.Tanişmak ve hoşgeldiniz demek için gerçekleştirdiğimiz ziyarette yeni başhekimimize başarılar ve kolaylıklar diledik.
 
Bu ziyaretten yararlanarak, son dönemde hastanemizde yaşanan önemli süreçlerle ilgili düşüncelerimizi aktardık.
 
Atatürk EAH'ın en önemli sorunlarından birisi olan asistan hekimlerin kadro sayısı ve iş yüküne ilşkin görüş ve değerlendirmelerimizi paylaştık. Kendisinin Sağlık Bakanlığına bağlı bir yönetici olması dolayısıyla Sağlık Bakanlığı'na bağlı asistan kadro sayısındaki eksikliklerin giderilmesi için desteğini talep ettik.
 
Ayrıca,  Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi ile imzalanması planlanan yeni işbirliği protokolüne ilişkin olarak, hastanemiz hekimlerinden seçilen çalışma grubunun hazırladığı değerlendirme ve önerileri içeren dosyayı başhekimimize ilettik. Dosyayı inceledikten sonra görüş ve değerlendirmelerini paylaşmak istediğimizi belirttik.
 
Oda Başkanımız Dr.Suat Kaptaner ve çalışma grubunun üyeleri Prof.Dr. Fulya Çakalağaoğlu, Dr.Ayşegül Karatepe, Dr. Hakan Yetimalar ve Dr.Fatma Şule Afşar' ın katıldığı ziyaret sonunda Tabip Odası olarak hastane başhekimliği ile meslektaşlarımızın sorunlarının aktarılması ve çözümü doğrultusunda sürekli iletişim içinde olma  dileğimizi de Başhekimimize aktardık.
 
İzmir Tabip Odası
Bu haber 2498 kez okunmuştur.