Göğüs Hastanesinde Sağlık Çalışanlarının Sürdürdüğü Mücadele devam ediyor....

17.06.2014

 

 Dr.Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlık Çalışanlarının Sürdürdüğü Mücadele devam ediyor....

 
Dr.Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi EAH çalışanları bugün saat 12 de hastane bahçesinde toplandılar.”Göğüs Hastanemiz Kapatılamaz” pankartının arkasında hastane bahçesinde yürüyüş yaptılar. Daha sonra Tepecik EAH bahçesinden geçerek ana yolda yürüdüler ve tekrar hastane bahçesine gelerek konferans salonu önünde toplandılar.
 
Oda Yönetim Kurulu Başkanımızın önerisiyle düzenlenen bilgilendirme toplantısına hastanenin tüm çalışanları katıldı.
 
Hastane yöneticisi Dr.Ahmet Erbaycu, Kamu Hastane Birlikleri Başkanı Dr. Zafer Çukurova'nın süreci ve gelişmeleri değerlendirmek üzere Ankara'da düzenlediği ve Tepecik EAH Başhekimi ve Kamu  Hastane Birlikleri Kuzey Genel Sekreteri ile birlikte katıldığı toplantı hakkında bilgi verdi.
 
Daha sonra Oda Başkanımız Dr.Suat Kaptaner, Kamu Hastane Birlikleri Başkanı Dr. Zafer Çukurova'nın kendisini arayarak bildirdiği değerlendirmelerini çalışanlara aktardı.
 
Özetle, Kamu Hastane Birlikleri Başkanı Dr. Zafer Çukurova, iki hastanenin birleşmesi şeklinde ifade edilen sürecin bu haliyle uygun bir şekilde yürütülmediğini, çalışanların kurumsal kimliğe sahip çıkma çabasının  olumlu bir tutum olarak değerlendirdiklerini, birleşme sürecinin yeniden değerlendirilmesini düşündüğünü, herhangi bir yeni görevlendirmenin onaylanmış olmadığını,10-15 günlük bir değerlendirme sürecine gereksinim duyduğunu, yeniden değerlendirme yapılacağını belirtti.
 
Bu değerlendirmelerin aktarılmasından sonra hastane çalışanları sürecin ertelendiğinin ve görevlendirmelerin durdurulduğunun resmi olarak hastaneye bildirilmesi talebini hastane yöneticilerine aktardılar ve bu talebin yerine getirilmesine kadar kurumsal kimliğe sahip çıkma doğrultusunda etkinliklerin devam edeceğine karar verdiler.
 
 
Resimler için tıklayınız...
Bu haber 1612 kez okunmuştur.