Kamu Hasteneleri Birliği Kuzey Genel Sekreteri ile görüşme

11.06.2014

 

Dr.Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kurumsal kimliğinin ortadan kaldırılması konusunda Genel Sekreter Prof.Dr.Osman Nuri Dilek'le bir görüşme yapıldı.

 
Görüşmeye Oda Başkanı Dr.Suat Kaptaner,Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Mert Özbakkaloğlu, Dr.Nezaket Kaya, Prof. Dr. Süleyman Kaynak, Türk Toraks Derneği temsilcisi Prof.Dr.Oya İtil veTürkiye Solunum Araştırmaları Derneği temsilcisi Prof. Dr.Mustafa Özhan katıldılar.
 
Genel Sekreter Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, hastanenin, klinikler olarak Tepecik EAH ile birleştirileceğini, bu birleşmenin hastane hizmetlerinin niteliğini geliştireceğini,mali durumunu düzelteceğini,,konsültasyon sorunlarını çözeceğini, Sağlık Bakanlığı'nın özel dal hastane yapılanmasını onaylamadığını belirtti
 
Oda yöneticileri ise,bu konuda çalışanların bilgilendirilmediğini,konunun tartışılmadığını,hastanenin hizmetlerinin, çalışan memnuniyetinin üst düzeyde olduğunu, solunum yolları hastalıklarının özellikleri ve sıklığı nedeniyle hastanenin özgünlüğünün ve kurumsal kimliğinin korunması gerektiği konusundaki görüşlerini ilettiler.
 
İzmir Tabip Odası
Bu haber 1592 kez okunmuştur.