İzmir Tabip Odası Seçimleri Öğrencilere Tiyatro Salonu Kazandırdı...

23.05.2014

 

Odamızın seçimlerinin yapıldığı 11 mayıs günü, meslektaşlarımız bağışlarıyla seçimlerimizin yapıldığı  Salih İşgören İlköğretim Okuluna bir tiyatro salonu kazandırdılar…

Odamızın yönetici kurullarının seçimi 11 Mayıs 2014 Pazar günü yapıldı. Her yıl olduğu gibi, seçimlerin daha rahat koşullarda yapılabilmesi için, Salih İşgören İlköğretim Okulu Müdürlüğü,Okul binasının kullanılması konusunda destek sağladı. Okul Aile Birliği Yöneticilerinin başvurusu üzerine,önceki yönetim kurulumuzun  desteğiyle,seçim süresince, meslektaşlarımız okula bir tiyatro salonu kazandırılabilmesi için, gönüllü olarak bağışta bulundular.
 
22 Mayıs2014 Perşembe  günü, Okul ve Aile Birliği yöneticileri odamızı ziyaret ederek, Oda Başkanımız Dr.Suat Kaptaner’le görüştüler. Odamızın,kendi  projelerine sağladığı destek için teşekkürlerini ilettiler. Meslektaşlarımızın bağışları ile seçim süresince 5000.TL lik bir katkı sağlandığını  ve bu destek nedeniyle Okulun Tiyatro salonuna İzmir Tabip Odası adının verileceğini belirttiler.
 
Bu arada salonun bazı ek gereksinimlerinin sağlanması için sürdürülen kampanyaya meslektaşlarımızın destek olmaya devam etmeleri dileklerini  ilettiler.
 
 
 
 
Bu haber 1782 kez okunmuştur.