İzmir'de “Birlikte Kullanım ve İşbirliğinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu” düzenleniyor...

28.03.2014

 

 

SEMPOZYUMA ATATÜRK  EAH  YÖNÜNDEN ORTAK GÖRÜŞLERİ AKTARMAK ÜZERE, İZMİR TABİP ODASI ADINA, ATATÜRK EAH EĞİTİM GÖREVLİLERİ PROF.DR.FULYA ÇAKALAĞAOĞLU VE DOÇ. DR.NAZİFE YURDAKUL'UN KONUŞMACI OLARAK KATILMASI KARARLAŞTIRILMIŞTIR.

 

İzmir'de,7 Nisan 2014 Pazartesi günü, Katip Çelebi Üniversitesi(KÇÜ) ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile “Birlikte Kullanım ve İşbirliğinde Güncel Yaklaşımlar” sempozyumu yapılması  planlandığı öğrenilmiştir.

Bu sempozyumun programı ve katılımcıları  öğrenildikten sonra,Oda Başkanımız  Dr. Suat Kaptaner, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr.Zafer Çukurova,  KÇÜ Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, KÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı  Prof.Dr. Mehmet Ali Malas, Kamu Hastaneleri Birliği Güney Bölge Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi Prof.Dr.Mustafa Demir,Hastane Başhekimi Prof. Dr.Oktay Tarhan'la  görüşmeler gerçekleştirmiştir.
 
Bu görüşmeler sonrasında, sempozyumun” Birlikte Kullanım ve İşbirliğinde Güncel Durum” ve “Eğitim,Araştırma ve Sağlık Hizmeti Sunumu” konularının değerlendirileceği iki oturuma,bu konuların Atatürk  EAH  yönündende  değerlendirilebilmesi için, ortak görüşleri aktarmak üzere,İzmir Tabip Odası adına, Atatürk EAH eğitim görevlileri Prof. Dr. Fulya  Çakalağaoğlu ve Doç.Dr.Nazife Sefi Yurdakul'un katılması kararlaştırılmıştır.
 
 
 
Bu haber 3497 kez okunmuştur.