Akademik Meslek Odaları ve Kamu Çalışanları Sendikaları Bilgi Paylaşım Toplantısı

26.03.2014

 

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AZİZ KOCAOĞLU TARAFINDAN DÜZENLENEN AKADEMİK MESLEK ODALARI VE KAMUÇALIŞANLARI SENDİKALARI BİLGİ PAYLAŞIMI TOPLANTISINA KATILDIK…

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun daveti üzerine, Oda Başkanımız  Dr. Suat Kaptaner, Akademik Meslek Odaları ve Kamu Çalışanları Sendikaları Bilgilendirme toplantısına katılmıştır. Toplantı 25.03.2014 Salı akşamı, Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi salonunda yapılmıştır.
 
Kurum temsilcilerinin, talep ve önerilerini ilettiği toplantıda, Odamız adına söz alan Dr. Suat Kaptaner, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın, ilimizin sorunlarına ilişkin olarak,meslek odaları ile düzenli toplantılar yaparak, onların uzmanlıklarına ilişkin katkı,öneri ve eleştirilerini değerlendirmesini talep etmiştir.
 
Oda Başkanımız ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday olan Aziz Kocaoğlu’nun  seçim broşüründe yer alan, İnciraltı’nda, ”sağlık konsepti” çerçevesinde planlanacak bölgede,sadece sağlık temasına uygun tıp fakültesi,sağlık araştırma merkezi,hastaneler,sağlık yüksek okulu,geriatri merkezi ve termal otellerin kurulması projesinin tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini,sağlık tesisi yatırımı yapmayı  yerel yönetimlerin üstlenmemesi görüşünde olduğumuzu,ayrıca bu sağlık yatırımlarına gereksinim olup olmadığının da tartışılması gereken bir konu olduğunu belirtmiştir.
 
Son olarak da, Oda Başkanımız tarafından, Eşrefpaşa Büyükşehir Belediye Hastanesinde çalışmakta olan meslektaşlarımızın ücretlerinin arttırılması için gerekli çalışmanın yapılması talebimiz iletilmiştir.
Bu haber 1732 kez okunmuştur.