AKP İzmir Milletvekili Rıfat Sait' i Kınıyor ve Özür Dilemeye davet ediyoruz...

14.03.2014

 

Türkiye 14 yaşındaki çocuğunun yasını tutarken AKP milletvekili Şamil Tayyar' dan sonra AKP İzmir Milletvekili Rıfat Sait' in kışkırtmanın ötesinde bir amaç taşımayan açıklamasıyla 14  Mart Tıp Bayramında bütün hekimler üzüntüyle sarsılmıştır.

 
Yoğun bakımda 269 gün Berkin' i özveriyle yaşatan hekimler ve sağlık çalışanları siyasi amaçlarla fiş çekerek hasta öldüren katiller olarak damgalanmaya çalışılıyor.
 
8 gencimizin öldüğü onlarcasının gözünün çıkarıldığı, kafataslarının kırıldığı bir ortamda polisin destan yazdığını söyleyenler bu olayların sorumlularını ortaya çıkaracağına hekimleri ve sağlık çalışanlarını hedef göstermeye çalışmaktadırlar.
 
Hastaların fişini çekerek öldüren katil yaftası biz hekimlere yapışmaz. Bu tutum milletvekilliğine hiç yakışmaz. Bu yafta olsa olsa 14 yaşında bir çocuğu kafasından gaz kapsülüyle vurup öldürenlere yapışır.
 
Bu açıklamaları yapan milletvekilini kınıyor, hukuksal girişimlerde bulunacağımızı açıklıyoruz.
 
İZMİR TABİP ODASI
 
 
AK Partili Sait’ten vahim iddia: Berkin’in fişi bilerek çekildi!

 

AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait Berkin Elvan’ın ölümüyle ilgili olarak şok bir iddia ortaya attı ve “Olay göründüğü kadar masum değil. O fiş bilinçli çekildi ve ortalık karıştı. Olay ajite ediliyor” dedi.

 

 
Haberler için tıklayınız...

 
Egede Sonsöz
 
Haberler.com
Bu haber 2363 kez okunmuştur.