14 Mart Günlüğü (3)

13.03.2014

 

Değerli meslektaşlarımız,

14 Mart Tıp Haftası etkinliklerimiz 12 Mart günü de sürdü.
 
Muayenehane ziyaretlerimizin yanı sıra öğleyin Cumhuriyet Meydanı’nda İzmir Tabip Odası Emekli Hekimler Komisyonu tarafından emekli hekimlerin özlük haklarına dikkat çeken basın açıklaması yapıldı.
 
Özel Sağlık Kuruluşlarında Çalışan Hekimlerin Sorunlarına İlişkin Toplantı Yapıldı
 
12 Mart 2014 Çarşamba günü saat 18:00 de  İzmir Tabip Odası Orhan Süren Salonu’nda Özel Sağlık Kuruluşlarında Çalışan Hekimlerin Sorunları ve Özlük Hakları konulu toplantı yapıldı. Toplantı oldukça verimli ve katılımlı geçti. Oda Avukatlarımız hukuksal durumla ilgili bilgilendirme yaptı. Odamızın Özel Sağlık Kurumlarında Çalışan hekimlerin ücret ödemelerinin kamu güvencesine alınmasına ilişkin önerisi ve bu konuda yapılmakta olan çalışmalar meslektaşlarımızla paylaşıldı. 13 Mart 2014 Perşembe günü saat 12:30' da konuya ilişkin yapılacak basın açıklamasına katılım çağrısı yapıldı. Basın Açıklaması için tıklayınız...
 
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi Ziyaret edildi... 
 
 
13 Mart 2014 Perşembe günü, İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Suat KAPTANER ve Genel Sekreter Dr. Mete GÜZELANT’ın katılımıyla Tepecik EAH Acil Servisi ziyaret edildi.
 
Hekimlerin Tıp Bayramı kutlandı. Ziyarette kutlamanın yanı sıra sağlık ortamında ve acillerde yaşanan sorunlar bir kez daha paylaşıldı. 
 
 
 
112 Acil Servis İstasyon Ziyareti
 
13 Mart 2014 Perşembe günü 112 Acil çalışanlarını temsilen Konak 7 No’lu 112 Acil İstasyonu ziyaret edildi. Çalışanların Tıp Bayramı kutlandı. Acil 112 Çalışanlarının sorun ve önerileri paylaşıldı.
 
 
Karşıyaka Devlet Hastanesi Acil Servis Ziyareti
Bu haber 1666 kez okunmuştur.