8 ŞUBAT 2014 CUMARTESİ GÜNÜ CUMHURİYET MEYDANINDA “YURTSEVERLERE ÖZGÜRLÜK-İZMİR BULUŞMASI” NDAYDIK…

11.02.2014

 

İzmir’ de 8 Şubat 2014 Cumartesi günü içlerinde meslektaşlarımız ve hocalarımız  Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu,  Prof.Dr.Kemal Alemdaroğlu ve  siyasetçiler, aydınlar, rektörler, komutanlar ve basın mensuplarının bulunduğu tutuklu ve hükümlerinin yaşadıkları hukuksuzluklara dikkat çekmek amacıyla “Yurtseverlere Özgürlük-İzmir Buluşması”  mitingi düzenlendi.

Odamızın da yürütme kurulunda yer aldığı İzmir Cumhuriyet İçin Güçbirliği tarafından düzenlenen mitingde Cumhuriyet İçin Güçbirliği adına açılış konuşmasını Oda Başkanımız Dr.Suat Kaptaner yaptı.
 
Daha sonra tutuksuz yargılanmakta olan gazeteciler Dr. Serhan Bolluk, Barış Terkoğlu, Deniz Kurmay Albay Atilla Kaya ve CHP İzmir Milletvekili ve Gazeteci Mustafa Balbay, Silivri’  de görülmekte olan davalarda yaşanan hukuksuzluklara dikkat çeken konuşmalar yaptılar.
 
Coşku içinde geçen toplantının sonunda Silivri yargılamalarına ilişkin yasa değişikliğinin bütün hukuksuzlukları ortadan kaldıracak şekilde gerçekleşmesi için 13 Şubat 2014 Perşembe günü TBMM önünde toplanılması çağrısı yapıldı.   
 
İZMİR TABİP ODASI
 
 
 
 
 
 
 
Bu haber 2284 kez okunmuştur.