Dr. Figen Gürsoy’un Minyatür Sergisi Açıldı

08.01.2014
 
 
Oda’mız üyesi Dr.Figen Gürsoy’un arasında Kültür Bakanlığı ödüllü eserlerinin de yer aldığı minyatür sergisi açılışı, 7 Ocak 2014 tarihinde yapıldı.
 
Meslektaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği sergi açılışı öncesi, Yönetim Kurulu üyemiz Dr.Ceyhun Balcı ve Oda’mız Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Dr. Tuğba ÖNDER, Dr.Figen Gürsoy’a emekleri ve çalışmaları için teşekkür etti.
 
Dr.Figen Gürsoy, ilk kişisel sergisini meslek örgütü çatışı altında yapmanın mutluluğunu yaşadığını, ev sahipliği için İzmir Tabip Odasına teşekkür ettiğini; bu çalışmasını ve sergisini yakın zamanda kaybettiğimiz ve yakın arkadaşı Dr. Şeyma Gümüştüs’e adadığını ifade etmiştir.
 
Üyemiz Dr.Figen Gürsoy’un bu değerli, emek ürünü çalışmasına ev sahipliği yapmanın mutluluğu İzmir Tabip Odası’na aittir. İzmir Tabip Odası olarak, Dr.Figen Gürsoy’a ve sergi açılışına katılan meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.
 
Minyatür sergisi, 24 Ocak 2014 tarihine kadar, İzmir Tabip Odası Prof.Dr.Orhan Süren Konferans salonunda ziyarete açık olacaktır.

 

Fotoğraflar için tıklayınız 

 

İZMİR TABİP ODASI

Bu haber 5135 kez okunmuştur.