Emekli Hekimlerin Coşkulu Buluşması

03.12.2013

 

İzmir Tabip Odası Emekli Hekimler Komisyonun özverili çalışmaları sonucu hazırlanan Emekli Hekimler Buluşma Yemeği, 2 Aralık 2013 tarihinde, Konak Best Western Otel’de yapıldı. Coşkulu bir katılımla gerçekleşen yemekte, yaklaşık 140 meslektaşımız buluştu.

Yemekli toplantının açılışını İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr.Mete Güzelant yaptı. Ardından Oda Başkanımız Dr.Suat Kaptaner, Emekli Hekimler Komisyonu Başkanımız Dr.Birsen Avcıoğlu ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Geriatri Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Fehmi Akçiçek emekli hekimlerin buluşmasına ilişkin görüşlerini paylaştı.

Dr.Birsen Avcıoğlu,  komisyon çalışmaları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Emekli hekimlerin başvurusu için Ege ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültelerinde oluşturulan başvuru masalarına ilişkin hatırlatmalar yaptı. Emekli hekimlerin bir başka önemli sorunu olan emekli maaşları ile ilgili olarak da çalışmalar yapıldığını, bu konuya İzmir Miletvekili Dr.Aytun Çıray ve Antalya Milletvekili Dr.Arif Bulut’un ilgi gösterdiğini ve TBMM nezdinde girişimlerde bulundukları bilgisini paylaştı. Emekli hekimlerimizin katkı ve katılımı ile çalışmaların daha başarılı sonuçlar alınabilecek noktaya eriştirileceğini söyledi.

Dr.Fehmi Akçiçek, geriatri çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Dr.Fehmi Akçiçek, İzmir’in yaşlı ve emekli kenti olduğunu, yaşlılara verilen hizmetin daha özellikli ve farklı olduğunu, İzmir’de geriatri hastanesi gereksinimi olduğunu, yaşlı hasta grubuna ancak bu şekilde nitelikli bir hizmet verilebileceğini, bu konuda İzmir’deki bütün kişi ve kurumların, yerel yönetimlerin ortak çaba göstermesi gerektiğini vurguladı.

Yemeğe katılan Dr.Türkegül Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun dayanışma dileklerini hekimlerle paylaştı ve Büyükşehir Belediyesi’nin emeklilerle ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
 
Yemekle devam eden buluşmada, yemeğe katılan meslektaşlarımız İzmir Tabip Odasına katkıları nedeniyle teşekkürlerini paylaştı ve bu tür etkinliklerin tekrarlanması gerektiğini vurguladı.
 
İzmir Tabip Odası olarak, katkıları ve destekleri için meslektaşlarımıza teşekkür ederiz. Emekli meslektaşlarımızın ortak etkinliklerde bir araya getirilmesi ve sorunlarına çözüm önerileri geliştirilmesi konusunda çalışmalarımız devam edecektir.
 
 
Saygılarımızla.
 
 
    
 
 
DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ
 
 
 
İZMİR TABİP ODASI

 

Bu haber 2267 kez okunmuştur.