Oda Aidatları Konusunda Hatırlatma

01.10.2013

 

Değerli meslektaşlarımız,

İzmir Tabip Odası olarak temel görevimizin ödevimizin meslektaşlarımızın her türden mesleki sorunu ile yakından ilgilenmek ve bu sorunları olabildiğince çözüme kavuşturmak olduğunun bilincindeyiz. Hekimlik mesleğinin daha iyi koşullarda uygulanabilmesi için yürüttüğümüz mücadelenin başarılı olması, meslektaşlarımızın katılımı ve desteği ile mümkündür.
Diğer yandan,  meslektaşlarımızın bir kamu kurumu niteliğinde olan meslek örgütüne karşı sorumluluk ve yükümlülüklerini de yerine getirmesini sağlamakla görevliyiz.  Öncelikle aidatlarını düzenli ödeme konusunda duyarlılık gösteren meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Siz değerli üyelerimizin kimilerinin zaman kısıtlılığından kaynaklanan nedenlerle aidat ödemelerinde gecikme ve aksama yaşadıklarını gözlemlemekteyiz. Meslektaşlarımızın aidatlarını ödemeleri konusunda kolaylaştırıcı yöntemleri meslektaşlarımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Borcu olan meslektaşlarımız aşağıdaki yöntemlerle aidatlarını ödeyebilmektedir.
1-) Online Aidat Ödeme; İzmir Tabip Odası WEB sitesinde yer alan Online Aidat Ödeme linkini kullanarak aidatlarınızı güvenilir şekilde kredi kartı ile taksitle ödeyebilirsiniz.
2-)Hastane Standlarında Ödeme; Oda’mız personeli tarafından tıp fakültesi, eğitim ve hizmet  hastaneleri, özel hastane, tıp merkezi ve dal merkezlerinde açılan standlarda aidatlarınızı ödemeniz mümkündür. Oda’mız personelinin sağlık kuruluşlarını ziyaret gün ve saatleri e-posta ve cep mesajı aracılığı ile sizlere duyurulmaktadır.
3-)Mail Order Formu İle Ödeme;  Dileyen meslektaşlarımız Oda’mızdan alabilecekleri mail order formu ile kredi kartı aracılığıyla aidatlarını taksitle ödeyebilmektedir.
4-)Banka Havalesi İle Ödeme; Oda’mızınbanka hesap numaralarına aidat ödemesi açıklaması ile havale yaparak ödeme yapılabilecektir.
5-)Oda’mız Binasında Ödeme; Dileyen meslektaşlarımız aidatlarını Oda’mız binasında da ödeyebilecektir.
Her türlü konuda Oda’mızın 463 11 33 nolu telefonunu arayarak bilgi alabilirsiniz.
Aidat borcu olan üyelerimize mektup, e-posta, SMS iletileriyle düzenli olarak bilgi verilmektedir. Denetleme Kurulu raporu uyarınca aidat borcunu tüm uyarılara karşın ödemeyen meslektaşlarımıza yasal takibat başlatmak zorunda kaldığımızı da üzülerek bildirmek isteriz.
Daha güçlü ve etkin bir İzmir Tabip Odası için temel gelirin üye aidatları olduğunun altını bir kez daha çizmekte yarar görüyoruz.
Bu konuda duyarlı davranan meslektaşlarımıza teşekkür ederken; aidat borcu olan meslektaşlarımızı da yasal yükümlülüklerini yerine getirmeye davet ediyoruz.
Saygılarımızla.
İZMİR TABİP ODASI
Bu haber 2336 kez okunmuştur.