Insanca emeklilik hekimlerin de hakkidir!

13.06.2013
Insanca emeklilik hekimlerin de hakkidir!
 
Değerli meslektaşlarımız,
 
Daha önce de duyurduğumuz gibi geçtiğimiz ay sonunda Emekli Hekimler Komisyonumuzun öncülüğünde emekli hekimlerin sorunlarına dikkat çekmeyi amaçlayan bir basın açıklaması yapmıştık.
 
Açıklamayı bir yandan basın yoluyla kamuoyuna iletirken diğer yandan TBMM’deki hekim milletvekillerini de bilgilendirmiştik. Açıklamanın hekim vekillere iletilmesinin ardından İzmir Milletvekili Dr. Aytun ÇIRAY odamızı aramıştır. Basın açıklamamızın son derece yerinde olduğunu ve bir hekim milletvekili olarak istemlerimizin takipçisi olacağını bildirmiştir. Kendisinin TBMM gündemine girmeyi bekleyen ve ilk imzacısı olduğu bir yasa önergesinin bulunduğunu anımsatmıştır. Bu yasa önergesinin tarafımızdan da değerlendirilerek eklenmesini istediğimiz noktaların kendisiyle paylaşılmasını dileyerek tarafımızın katkısını beklediğini iletmiştir.
 
İzmir Milletvekili Dr Aytun ÇIRAY İzmir Tabip Odası’nın geri bildirimi sonrasında TBMM sürecinde elinden geleni yapmaya hazır olduğunun üyelerimizce bilinmesi isteğindedir.
 
İzmir Milletvekili Dr Aytun Çıray’a duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisinin çabalarına konu olacak çalışmaya katkıda bulunma bağlamında çalışmalarımızı yoğunlaştırdığımızı duyururuz. Öncelikle, bu konuyu Emekli Hekim Komisyonu yürütmesi ile paylaşmış bulunuyoruz.
 
Her ne kadar emeklilik bir bölümümüzün sorunu gibi görünse de; her birimizin erişeceği bir süreçtir. Bu nedenle, yalnızca emekli olanlarımızın değil henüz emekliliğe çok yakın olmayanlarımızın da katkısı değerli olacaktır.
 
Saygılarımızla
 
İzmir Tabip Odası
 
Not : Her türlü görüş ve önerinizi info@izmirtabip.org.tr adresine göndereceğiniz iletiyle paylaşabilirsiniz.
 
Bu haber 1714 kez okunmuştur.