TTB Merkez Konsey’i İzmir’de

02.04.2013
 
 
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 28.03.2013 tarihinde hasta yakınının meslektaşlarımıza yönelik saldırısı sonrasında, sağlık alanında şiddete karşı tepkilerimizi kamuoyuyla paylaştık.  Saldırı ile ilgili hukuksal süreç takip edilmektedir. İlgili haberler için tıklayınız.
 
TTB Merkez Konseyi ve İzmir Tabip Odası olarak,  “Böyle Sağlık Sistemi Olmaz, Sağlıkta Şiddet Sona ERSİN” vurgusuyla, sağlıkta şiddete ve şiddete neden olan sağlık sistemine yönelik tepkilerimizi kamuoyu ile paylaşmak üzere bir basın açıklaması yapılmasına karar verilmiştir.
 
TTB Merkez Konseyi Başkanı Prof.Dr. Özdemir AKTAN ve Merkez Konseyi üyelerinin yanı sıra sağlık meslek örgütleri ve sendikalarının da katılacağı basın açıklaması, 3 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 12.30’da Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Bahçesinde yapılacaktır.
 
Basın açıklamasında, geçtiğimiz yıl Gaziantep’de öldürülen Dr. Ersin Arslan’ın ölüm yıldönümü olan 17 Nisan 2013 günü diğer sağlık örgütleri ile birlikte tüm Türkiye’de yapılacak etkinlik takvimi ve sağlıkta şiddete karşı mücadele programı açıklanacaktır.
BİR MESLEKTAŞIMIZI DAHA YİTİRMEMEK İÇİN!
SAĞLIKTA ŞİDDET SONA ERSİN!
 
İZMİR TABİP ODASI
Bu haber 3612 kez okunmuştur.