Hekim Meclisi Toplandı

23.01.2013

 

Değerli meslektaşlarımız,

Daha önce duyurulduğu gibi İzmir Tabip Odası Hekim Meclisi yeni dönemin ilk birleşimini 19.01.2013 Cumartesi günü gerçekleştirmiştir. Toplantı öncesinde verilen kokteyl ile yeni dönem üyelerinin tanışma ve kaynaşması için ilk adım atılmıştır. İlk oturum Oda Genel Sekreteri Dr Mete GÜZELANT’ın sunuş konuşmasıyla açılmıştır. Geçici divan üyeliklerine getirilen Dr Nezaket KAYA ve Dr Aydın TAŞDÖĞEN yönetiminde ilk olarak Hekim Meclisi divan üyelerinin seçimine geçilmiştir. Dr. Nezaket KAYA, Dr. Aydın TAŞDÖĞEN ve Dr. Kemal ÖZBEK ilk toplantıya katılan meclis üyelerinin oybirliği ile İzmir Tabip Odası Divan Kurulu üyeliklerine seçilmişlerdir.
 
Söz alan üyeler çeşitli konularda görüşlerini dile getirirken; önümüzdeki döneme ilişkin dileklerini de paylaşmışlardır.
Yeni oluşan divanın alacağı kararlar doğrultusunda Hekim Meclisi çalışma takviminin oluşturulmasını izleyerek bundan sonraki ilk toplantıda buluşmak üzere oturuma son verilmiştir.
 
İzmir Tabip Odası Hekim Meclisi’nin yapacağı çalışmalar ve alacağı kararlarla Oda yönetim kurulunun çalışmalarına katkıda bulunmasını diliyoruz.
 
Saygılarımızla
 
İzmir Tabip Odası
 
Bu haber 1829 kez okunmuştur.