29 Ekim Coşkusu

31.10.2012
 
Diğer Fotoğraflar için tıklayınız...
 
Değerli meslektaşlarımız,
 
İzmir Tabip Odası’nın önemli bileşeni olduğu İzmir Cumhuriyet İçin Güçbirliği Platformu’nun aldığı karar uyarınca “yasaklı 29 Ekim”i kutlamak için siz üyelerimize çağrıda bulunmuştuk.
 
Saat 15’te Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde İzmir Tabip Odası pankartı altında yığınsal şekilde buluşan üyelerimize coşkulu katılımları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Böylelikle hem Tıbbiyeli, hem de Cumhuriyetçi duruşumuzu sergilemiş olduk!
 
Yollara, alanlara sığmayan ve yüz binlerle ölçülen kalabalığın içinde bulunmak her birimizi fazlasıyla  gururlandırmış olmalıdır. Çoğu zaman dakikalar içinde ulaşılabilen Cumhuriyet Alanı’na kadar yürümek bu kez bir saatimizi aldı. Kalabalığın coşkusu çevreden destek verenlerinkiyle birleşerek katlandı.
 
Cumhuriyet yürüyüşüne katılan pek çok kişi hınca hınç dolu Cumhuriyet Alanı’na giremedi bile.
 
Alana erişip de konuşmaları izleyebilenler şanslıydı. İzmir Cumhuriyet için Güçbirliği Platformu adına İzmir Tabip Odası Başkanı Dr Suat KAPTANER konuştu. Kısa ve öz konuşmasının verdiği mesaj “Atatürk’te Birleşmek” gerekliliği oldu. Bugün için hemen her alandaki dağlarca sorunumuzun üstesinden gelmeyi “Atatürk’te Birleşmek!” söylemiyle özetleyen Dr Kaptaner’in konuşması alanı dolduran coşkulu kalabalığın coşkusunu katlamaya yetti!
 
29 Ekim’de İzmir’de bir araya gelen Cumhuriyet sevdalısı kalabalığa vermiş olduğunuz katkı ve destek için siz değerli üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyor, en büyük bayramınızı bir kez daha kutluyoruz.
 
Saygılarımızla
&
Bu haber 1591 kez okunmuştur.