Dr.Ersin ARSLAN duruşması ve Basın Açıklaması

16.10.2012

 

Değerli meslektaşlarımız,

Gaziantep’te, hasta yakını tarafından görevi başında bıçaklanarak katledilen meslektaşımız Dr.Ersin Arslan’ın ilk duruşması, 17 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 14.00’de Gaziantep’te yapılacaktır.

Hekime yönelik şiddete dikkat çekmek ve sorunu kamuoyu ile paylaşmak için TTB ve Tabip Odaları tarafından bir dizi program yapılmıştır.

17 Ekim 2012 Çarşamba günü,  TTB ve Tabip Odaları temsilcilerinin katılımıyla TTB Genel Yönetim Kurulu Gaziantep’te hekime şiddet gündemiyle toplanacaktır. Saat 13.00’de bir basın açıklaması yapılacak ve ardından saat 14.00’de başlayacak duruşmaya katılım sağlanacaktır.

17 Ekim 2012 Çarşamba günü Gaziantep’te yapılacak etkinliklerin yanı sıra, Tabip Odaları kendi bölgelerinde bir dizi etkinlik gerçekleştirecektir. Bu çerçevede;

Bütün illerle birlikte,  17 Ekim 2012 Çarşamba günü, saat 12.30’da, bütün sağlık birimlerinde 15 dakikalık oturma eylemi yapılacaktır.

Aynı zamanda, DEÜ Tıp Fakültesi Yataklı Servisler Giriş kapısı önünde, kitlesel basın açıklaması yapılacaktır.

Koşulları uygun olan meslektaşlarımızın DEÜ Tıp Fakültesinde yapılacak kitlesel basın açıklamasına katılımını diler, kitlesel basın açıklamasına katılması mümkün olmayan meslektaşlarımızın kendi birimlerinde yapılacak oturma eylemine katılımızı dileriz.
 
İzmir Tabip Odası
 
 
Konuyla İlgili Basın Açıklaması için tıklayınız...
 
 
 
 
 
 
 
 
Bu haber 1985 kez okunmuştur.