Eğitim Semineri İlk Toplantısı Yapıldı

11.10.2012
 
Hukuksal konular ve süreçler hakkında meslektaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla düzenlendiğimiz eğitim seminerleri dizisinin ilk toplantısı, 9 Ekim 2012 tarihinde, İzmir Tabip Odası Konferans Salonunda yapıldı.
 
Meslektaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği ilk toplantıda,  “Son Yasal Düzenlemeler ve Yargı Kararları Işığında Ceza ve Tazminat Davaları ile Disiplin Soruşturmaları Süreçlerinde Hekimlerin Özen Göstermesi Gereken Noktalar” tartışıldı.
 
Yard. Doç. Dr. Serkan Çınarlı disiplin soruşturması süreci, 4483 sayılı Yasa ve uygulaması, idari soruşturmalarda hekimlerin dikkat etmesi gereken konular hakkında bilgi aktardı.
 
Av. Abdullah Hızal, ceza ve tazminat davaları süreçleri ile son dönemde yapılan yasal düzenlemelerin bu süreçlere etkisini ve yargının bakış açısını aktardı.
 
Av.Mithat KARA’nın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda, uygulamadan örnekler ve yargı kararları paylaşılarak toplantıya katılan meslektaşlarımızın soruları yanıtlandı ve tartışıldı.
 
Eğitime katılan meslektaşlarımız, eğitim seminerinin çok verimli ve eğitici olduğunu ifade ettiler.
 
Eğitim seminerlerinin 2. Toplantısında, Mesleki Sorumluluk Sigortası ve Hekimlerin Dikkat Etmesi Gereken Noktalar tartışılacak olup 2. Toplantı, 13 Kasım 2012 Salı günü yapılacaktır.
 
Eğitim Seminerine İlişkin görüntü kayıtlarına İzmir Tabip Odası Tıbbiyeli TV’den ulaşmak mümkündür.
 
 
1.bölümü izlemek için tıklayınız...
 
2.bölümü izlemek için tıklayınız...

3.bölümü izlemek için tıklayınız...
 

İZMİR TABİP ODASI 

 

Bu haber 1883 kez okunmuştur.