1 Eylül Dünya Barış Gününün Bugünkü Anlamı;

03.09.2012

 

YURTTA BARIŞ, BÖLGEDE BARIŞ, DÜNYADA BARIŞ  için ABD/AB  EMPERYALİZMİNİN YURDUMUZDAN ve BÖLGEMİZDEN  KOVULMASIDIR!

İnsanlığın en büyük özlemi barış ve refah !
 
Ancak,  dünya, bölgemiz  ve yurdumuz  ateşler  içinde ! Refahın ise sözünü bile edemiyoruz…
 
Yurdumuzda,  hergün,  ABD/AB destekli bölücü teröre  asker ve sivil onlarca yurttaşımızı şehit veriyoruz. Bir yandan da ayrılıkçılığı cesaretlendiren “açılım projeleri” sürdürülüyor.
 
Bölgemiz özellikle Suriye’ye yönelen ABD saldırganlığının ateşi içinde yanıyor. ABD  kendine direnen hiçbir odak bırakmak istemiyor.
 
Ne yazık ki ülkemizi yönetenler bu saldırganlıkta ABD’nin en büyük destekçisi ve koçbaşı konumundadırlar. Bir zamanlar emperyalizme direnişi ile dünyaya örnek olmuş bir ülke,  bugün, yöneticileri eli ile ” Suriye muhalefeti”  denilen eşkiyaya yataklık eder konuma düşürülmüştür. Ülkemiz  bütün komşularına karşı, onların içişlerine kaba bir şekilde müdahale eden  ve onlara karşı düşmanlıklar oluşturan bir ülke haline getirildi.
 
Güzel yurdumuz iktidar  tarafından, belki de yeni bir dünya savaşının kıvılcımını çakacak bir  ateşin içine itilmektedir !
 
ABD’ nin  amaçları belli ve bunu saklamıyor; Genişletilmiş Kuzey Afrika ve Büyük Ortadoğu Projesi!
 
Türkiye’miz  dahil 22 ülkenin sınırları değiştirilecek ve yerine ABD’ ye tam bağımlı yeni ülkeler yaratılacak! Her emperyalistin rüyası!
 
Bu rüyanın gerçekleştirilmesinin bedeli ise;  SAVAŞ, ATEŞ ve KAN!
 
BİZ BARIŞ İSTİYORUZ!
 
İçinde bulunduğumuz  durum bize barışı sağlamanın yolunu da gösteriyor ;
 
Barışı ancak ve ancak saldırgana ve onunla işbirliği yapanlara karşı yurtseverlerin büyük gücünü birleştirerek ve direnerek sağlayabiliriz. Tıpkı yasaklanan 19 Mayıslar ve 30 Ağustoslarda olduğu gibi…
Bu haber 1902 kez okunmuştur.