ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN

20.06.2012
 
8 Mehmetçiğimiz şehit edildi,16 askerimiz yaralı. Ulusumuzun, şehitlerimizin ailelerinin, hepimizin başı sağolsun. Yaralılarımızın en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz.
 
Acımızı yüreğimize gömüp, gerçekleri seslendirmek istiyoruz. Sözümüz siyaset alanında rol kesenlere. Ayrılıkçı terör örgütünün en büyük destekçisini milletimize açıklayamayan yetkililere sesleniyoruz. Gözyaşlarınız sahtedir,milletimizi artık kandıramıyor.
 
Terör örgütünün en büyük destekçisi, sizin stratejik müttefikimiz dediğiniz ABD emperyalizmidir. ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi, ülkemizi de, diğer Ortadoğu ülkeleri gibi bölmeyi hedefliyor. Terör örgütü, Türkiye'yi teslim almak için kullanılan bir piyondur. "Barış" adı altında yapılan bütün propaganda, milletimizi teslim almak için yürütülen savaşın bir unsurudur.
 
"Türk Milleti" kavramının Anayasa'dan çıkarılması,"Özerklik" ve "Anadilde Eğitim"in Anayasaya konulması girişimleri, ayrılıkçı terörün hedeflerine kavuşma girişimlerini de arttırmaktadır. Bu girişimlerin sahiplerinin, yaşadığımız acılardaki sorumluluğunu biliyoruz, görüyoruz.
 

Ulusumuza başsağlığı diliyoruz. Acılarımızın sona erebilmesi için, ABD emperyalizminin Büyük Ortadoğu Projesine ve  ülke içindeki destekçilerine karşı mücadele etmeye bir kez daha çağırıyoruz. 

Bu haber 5209 kez okunmuştur.