İzmir Sağlık Hakkı Meclisi Toplantısı -3 Mart Cumartesi, 12.00-14.00

29.02.2012

 3 Mart Cumartesi,  12.00-14.00

 
Değerli Meslektaşlarımız,
 
“Sağlıkta Dönüşüm Programının” meslek yaşamımıza uzun süredir devam eden olumsuz etkileri, son dönemde yapılan düzenlemelerle özelde ve kamuda çalışan bütün meslektaşlarımıza yansımaktadır. Sağlıkta Dönüşüm Programının yılbaşından bu yana yaşamımıza sokmakta olduğu olumsuzluklar ve GSS uygulamaları sağlık ortamımızdaki hoşnutsuzlukları artırma eğilimindedir.
 
Bu nedenle, hekimler başta olmak üzere sağlık çalışanlarının mücadelesine toplumun da eklemlenmesi de önem kazanmıştır.
 
Bu eklemlenmenin sağlanması için TTB (Türk Tabipleri Birliği) 11 Mart 2012’de Ankara’da Türkiye Büyük Sağlık Hakkı Meclisi’ni toplama kararı almıştır.
 
Türkiye Büyük Sağlık Hakkı Meclisi’nin bu toplantısından önce, meclisin illerdeki izdüşümleri olan İl Sağlık Hakkı Meclisleri oluşturulmaktadır.
 
Bu amaçla İzmir Sağlık Hakkı Meclisi, 03 Mart 2012 Cumartesi günü toplanacaktır.
 
Sağlık alanında faaliyet yürüten meslek örgütleri ve sendikalarla birlikte yürüttüğümüz mücadeleye, toplumun diğer kesimlerinin de katılımının sağlanması için sendikalar, meslek örgütleri, siyasi partiler, hasta hakları dernekleri ve diğer demokratik kitle örgütlerine çağrıda bulunulmuştur.
 
Hem İzmir Sağlık Hakkı Meclisi’ne güç verilmesi hem de Ankara’daki Türkiye Büyük Sağlık Hakkı Meclisi’ne güçlü katılım sağlanması bakımından 3 Mart 2012 Cumartesi günü saat 12.00’de Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde buluşmayı diliyoruz.
 
Saygılarımızla
 
 
İzmir Tabip Odası
 
 
Not : Ayrıntılı program kesinleştiğinde paylaşılacaktır.
 
Bu haber 2120 kez okunmuştur.