GÜNDOĞDU’DAYDIK!

24.10.2011

 Değerli meslektaşlarımız,

Daha önce duyurularını da paylaştığımız gibi İzmir Şehit Aileleri Derneği’nin öncülüğünde düzenlenen “Teröre Lanet Mitingi” bugün (23.10.2011)  Gündoğdu alanında gerçekleştirildi.

İzmir Tabip Odası olarak “Tıbbiyeli” duruşumuzun doğal gereğince bu anlamlı etkinliğin tertip komitesinde de yer aldık!

Saat 12:00’de Oda’mız önünde meslektaşlarımızla buluştuk. Türk bayraklarımız ve tertip komitesince belirlenmiş sloganları içeren dövizlerimizi alarak odamız pankartı arkasında Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Ali Çetinkaya Bulvarı yoluyla miting alanına vardık. Yine alınan karar gereğince örgütlere aidiyet belirten her türlü araç gereci girişte bırakarak alandaki yerimizi aldık!

“Askere esaret, teröre cesaret!”, “Türkiye teröre mezar olacak”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez!” sloganları coşkulu kalabalık tarafından sıkça ve gür sesle yinelendi.

Körpe fidanlarımızın hemen her gün aramızdan alındığı bugünlerde biz de Tıbbiyeli’ler olarak bu çok haklı ve anlamlı toplumsal tepkiye katkı verdik!

Bugün İzmir Gündoğdu Meydanı’nda toplanan coşkulu ve nitelikli kalabalık umutlarımızı tazelemekle kalmadı, hem Tıbbiyeli hem de yurttaş kimliğimizle bir parçası olduğumuz toplumumuza ve en önemli değerimiz olan Cumhuriyet’imize karşı sorumluluklarımızı da bir kez daha anımsatmış oldu!

İzmir Tabip Odası

 

Fotoğraflar için tıklayınız...

Bu haber 5218 kez okunmuştur.