Üyelerimize Teşekkür ve Hatırlatma

11.11.2011

Değerli meslektaşlarımız,

2010 yılı Mayıs ayında gerçekleşen İzmir Tabip Odası Kurul seçimleri sonrası göreve gelişimizden sonra, hekimlik mesleğinin her alanındaki sorunlara odaklandık. Oda’mızın gücü ve olanakları çerçevesinde meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye çalıştık. Aynı ciddiyet ve samimiyetle çözüm üretmeye devam etmekteyiz.

Değerli Meslektaşlarımız,

Göreve geldiğimiz dönemden bu yana uğraşı alanlarımızdan birisi de üyelik bilgilerinin güncellenmesi, üyelerimizin aidat borçları ve bu borçların tahsilatı olmuştur.

E-mail, SMS, WEB ve diğer yazılı yayınlarımızla üyelik bilgilerinin güncellenmesi ve aidatların ödenmesi gerekliliği siz meslektaşlarımıza hatırlatılmıştır.

İlk bakışta göz korkutan bu sorun siz değerli meslektaşlarımızın anlayışlı ve ilgili yaklaşımı ile büyük ölçüde çözüme kavuşturulmuştur. 

Bu sorunun çözümü konusundaki duyarlılığınız ve işbirliğine istekli davranışınız için hepinize teşekkürü borç biliriz !

Tahsil edilemeyen aidat borçları genele oranla azalmış olmakla birlikte varlığını sürdürmektedir.

Üyelerimizin ezici çoğunluğunun borçlarına sadakati ve buna bağlı olarak da bu borçlarını kapatma konusundaki duyarlılığına rağmen sayıları az da olsa kimi üyelerimizin tüm çağrılarımıza karşın ilgisiz yaklaşımlarını sürdürmedeki kararlılıkları bizleri harekete geçmeye zorlamıştır.

Hepinizin bildiği gibi meslek odası ya da herhangi bir derneğe üye olmanın önde gelen koşullarından birisi de üyelik aidatı ödeme yükümlülüğünün yerine getirilmesidir.

Az sayıda üyenin birçok kez yapılan uyarılara karşılık bu temel yükümlülüğünü yerine getirmekten kaçınmaktaki kararlılığının çok sayıdaki duyarlı üyemizi de incittiğini bizlere gelen geri bildirimlerden anlamaktayız.

Mesleğimiz ve bu mesleğin sahipleri olarak bizlerin oldukça çetin koşullardan geçtiği bugünlerde tüm üyelerimizin dayanışma içinde olması gereğini bir kez daha anımsatıp Oda’ya karşı temel yükümlülüklerimizin yerine getirilmesinin önemli bir dayanışma göstergesi olacağının da altını çizmek isteriz.

Sorumluluk ve yükümlülükleri konusunda duyarlılık içinde olan meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunarken; aidat borçlarını kapatmamakta direnen meslektaşlarımızı meslek odası kuralları gereğince ivedilikle göreve çağırıyoruz.

Aidat ödemeleri konusunda meslektaşlarımıza kolaylıklar sağlanmakta, kredi kartı ile ödemelerde 10 taksite kadar taksitlendirme yapılabilmektedir. Dileyen meslektaşlarımız banka havalesi yoluyla da ödeme yapabilmektedir.

Aidat borcu olan meslektaşlarımızın aidatlarını ödemesini rica ederiz. Aksi takdirde Oda’mız alacaklarının tahsili için yasal yollara gitmekten başka seçeneğimiz kalmayacağını üzülerek bildiririz.

Saygılarımızla.

 

İZMİR TABİP ODASI

Bu haber 2729 kez okunmuştur.