13 ŞEHİDİMİZİN ACISINI YÜREĞİMİZE GÖMÜYORUZ ! TÜRK ULUSUNUN BAŞI SAĞOLSUN !

15.07.2011

Ülkemizi ve ulusumuzu bölmeyi amaçlayan, etnik ayrılıkçı terör örgütü 13 askerimizi şehit etmiştir. Başta şehit ailelerimizin olmak üzere tüm ulusumuzun başı sağ olsun. Yaralılarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz.

Bu acıları yaşamamak için artık gerçekleri görmemiz gerekiyor.

Etnik ayrılıkçı terörün hedefi insan hakları, demokrasi, özgürlük değildir. Bu söylem büyük bir aldatmacadır.

ABD ve AB emperyalizminin Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) ülkemizi ve ulusumuzu bölmeyi hedeflemektedir. Bu hedeflerini, ülkemizi bölünmüş gösteren haritalarla gözümüze sokarcasına defalarca ortaya koymuşlardır. Ülkemizin sorumlu makamlarında bulunanların bir kısmı bu projede görev aldıklarını açıkça ifade etmektedirler. Bazıları ise Batı Emperyalizmi’ni hâlâ müttefik olarak görmek  aymazlığını sürdürmektedir.

Bizce, etnik ayrılıkçı terör, bu projenin esas sahiplerinin sıradan bir taşeronudur. Bu projeye karşı açıkça tavır alınmadıkça terörün sonlandırılması olanaklı olmayacaktır. Tersine ulusumuz içindeki kardeşlik ve birlik duyguları giderek körelecektir. Acılar yaşamaya devam etmemiz kaçınılmaz olacaktır.

Ulusumuzu, birlik ve kardeşlik içinde; dün Irak’ta bugün Libya’da bomba yağdıran, Batı  Emperyalizmi’nin Büyük Ortadoğu Projesine ve bu projenin içimizdeki savunucularına karşı çıkmaya   çağırıyoruz.

Ulusumuzun büyük acısını paylaşıyor, bu acının mücadele azmimizi güçlendireceğinin altını bir kez daha çiziyoruz. 

Saygılarımızla

İZMİR TABİP ODASI

Bu haber 4746 kez okunmuştur.