2010-2011 Yılı Ara Genel Kurulumuz 31.04.2011 tarihinde yapıldı

02.05.2011

 2010-2011 Yılı Ara Genel Kurulumuz 30 Nisan 2011 tarihinde Odamız Konfrerans salonunda yapıldır. İzmir Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Erdener ÖZER tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından Genel Kurul Divan Kurulu seçildi. Daha Sonra İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Op.Dr.Ceyhun BALCI bir yıllık çalışma raporunu sundu. 

 

ARA GENEL KURUL RAPORUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

  

ARA GENEL KURUL SONRASI AÇIK TEŞEKKÜR! 

 

Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz Ara Genel Kurul ile birlikte İzmir Tabip Odası Kurulları olarak bir yılı geride bıraktık. Yaz sıcaklarında “Tamgün Yasası” ile başladığımız, 19-20 Nisan “G(ö)rev Günleri” ile tamamladığımız bir yıllık görev süremizde pek çok olay yaşadık.

Asistan hekimden öğretim üyesi hekime, aile hekiminden TSM ve kurum hekimine, kamuda çalışan uzman hekimden serbest çalışan hekime, acil servis hekiminden 112 hekimine, işyeri hekiminden emekli hekime, biz hekimler “Hepimiz Aynı Gemideyiz” diyerek yola çıktık, “Çok Ses, Tek Yürek” diyerek bugünlere geldik.

Hep beraber mesleğimize sahip çıkmak adına, “Mesleki Bağımsızlık”, “İş Güvencesi”, “Ücret Güvencesi” ve “Can Güvencesi” taleplerimizi her fırsatta dile getirdik.

Mesleki kazanımlarımızı yok eden yasa ve yönetmeliklere,  mesleki onur ve değerlerimize yönelik yapılan uygulamalara karşı örgütlü bir mücadele yürüttük. Bu mücadelemizde bize destek veren Odamızın saygıdeğer üyelerine, Odamızın seçilmiş kurul, meclis, komisyon ve çalışma gruplarında görev yapan değerli hekimlerimize ve tüm büro çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz.

Tıbbiyeli, geçmişte olduğu gibi bugün de boyun eğmeyecektir. Mesleğimize ve hastalarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sözümüz sözdür; sözlerimizi geri almayacağız.

Saygılarımızla,

İZMİR TABİP ODASI YÖNETİM KURULU

 

Bu haber 1984 kez okunmuştur.