İzmir Tabip Odası XVI. Kitap Fuarı'nda...

08.04.2011

Değerli meslektaşlarımız,

Sizlere bir müjdemiz var!

İzmir Tabip Odası 16-24 Nisan 2011 tarihleri arasında  kapılarını kitapseverlere açacak olan XVI. TÜYAP İzmir Kitap Fuarı’na katılacak.

Bu katılımın iki amacımıza hizmet edeceğini düşünüyoruz.

Birincisi, her ne kadar bir meslek örgütü olarak önceliğimiz üyelerimiz ise de topluma karşı ödevlerimizin olduğunun bilincindeyiz.  Bu katılım aracılığı ile toplumla iletişim kurma ve bizlerin diyeceklerini topluma ulaştırma olanağı bulmayı umuyoruz. Bu iletişim için gerekli gereçlerin hazırlığına şimdiden başladığımızı söyleyebiliriz.

Önceden tasarlanmış değilse de İzmir Kitap Fuarı 19-20 Nisan Grevi ile de örtüşmüş olacak. Bu eylemli süreçte İzmir Kitap Fuarı’nın topluma erişmede ve onlara iletilerimizi vermede önemli bir olanak yaratacağını öngörebiliriz.

İkinci olarak, bu fuarda bize ayrılan alanda meslektaşlarımızın kitaplarının sergilenmesi, tanıtımı, satışı ve imza günleri düzenlenmesi fırsatı yaratmış olacağız. “Yazar Hekimler Sesleniyor” etkinlik dizimizin başlamasıyla birlikte “ben de yazarım” diyen çok sayıda meslektaşımız olduğunu anımsıyoruz. Bu fuar katılımı yazar hekimlere kendilerini ve ürünlerini tanıtma fırsatı da yaratmış olacaktır düşüncesindeyiz.

Katılımımızın hem hekim topluluğumuza hem de İzmirli yurttaşlara yararlı olması dileğiyle.

Kitap Fuarı katılımımızla ilgili her türlü düşünce ve önerinizi zaman yitirmeksizin bizlere iletmenizi rica ediyoruz.

Ayrıca, kitap fuarında bize ayrılan alanda yapıtlarını sergilemek isteyen ya da imza günü düzenlenmesini arzu eden meslektaşlarımızın bizlerle iletişime geçmesini rica ediyoruz.

Saygılarımızla

İzmir Tabip Odası

Bu haber 1518 kez okunmuştur.