ANKARA OTOBÜSLERİMİZ KALKIYOR !

09.03.2011

 Mesleğimiz, Emeğimiz, Onurumuz,

Haklarımız için 13 Mart’ta Ankara’ya

13 Mart Büyük Miting için çalışmalarımız büyük bir hızla artarken mitinge katılacak hekimlerimizin sayıları da sürekli artmaktadır.

Özelden kamuya, birinci basamaktan üçüncü basamağa bütün birimlerden yoğun katılımın olacağı Büyük Hekim Mitingi, hekimler için büyük bir anlam taşımakta ve bugüne kadar yapılmış en büyük hekim mitingi olması düşünülmektedir.

8 Mart Salı günü itibarıyla 10 otobüsümüz dolmuştur. Otobüs sayılarımızı sürekli artırmaktayız. 

Pazar günü Ankara’ya günübirlik ulaşım için Pegasus ve Anadolu Jet firmalarının sabah ve akşam saatlerindeki uçak biletlerinin bitmek üzere olduğu bilgisini almış bulunuyoruz.

Tren seferlerinde yataklı vagonlarda yer sıkıntısı olduğu bilgisini aldık. Ayrıca bir grup hekimin özel araçları ile Ankara’ya ulaşım seçeneğini kullandığını öğrendik.

13 Mart Büyük Mitinge katılmak isteyen hekimlerimizin ulaşım seçenekleri konusunda hızlı karar vermelerini, otobüs ile ulaşım düşünen hekimlerimizin Oda’mıza başvurmasını rica ederiz.

İzmir Tabip Odası ve hekimler için sevindirici bir gelişme de, miting için yapılan bağışların her geçen gün artmasıdır. Mitinge katılan veya katılamayan meslektaşlarımız, ulaşım giderlerinin karşılanması için büyük bir fedakarlık göstermekte ve bağışlar yapmaktadır. Mesleki dayanışmanın öneminin her geçen gün arttığı günümüzde, bu gelişmeler bütün hekimler için sevindiricidir. Miting giderleri için katkıda bulunmak isteyen meslektaşlarımız, hastanelerde açılan stantlarımızda, Oda’mıza gelerek veya banka hesap numarasına ödeme yaparak katkı sağlayabilir.         

Miting için toplanma yeri Ankara Garı, toplanma saati 11.00’dir. İzmir’den otobüs, tren, uçak ve özel araçlarla giden meslektaşlarımız, Ankara Garı önünde İzmir Tabip Odası pankartı altında toplanacaktır.

Otobüslerimizin kalkış saatleri ve yerlerine aşağıda yer verilmiştir. Otobüs ile ulaşım sağlayacak meslektaşlarımızın otobüslere biniş bölgelerini kesinleştirmesini ve bilgi vermesini rica ederiz.

12 Mart Cumartesi - 23.00

Karşıyaka Bölgesi için                : Bostanlı İskelesi  

Bornova Bölgesi için                   : Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi girişi  

Balçova-Narlıdere Bölgesi için   : DEÜ Tıp Fakültesi Girişi

Diğer Bölgeler için                      : Fuar Lozan Kapısı, Atatürk Lisesi Önü

 

Bağışlarınız İçin Hesap Numaraları

İş Bankası Alsancak Şubesi

ŞUBE KODU                         3401   

HESAP NUMARASI              676937

İBAN NUMARASI                  TR44 00064 000001340 10 676937

 

TC. Ziraat Bankası Alsancak Şubesi

ŞUBE KODU                         712     

HESAP NUMARASI              6969105-5001

İBAN NUMARASI                  TR66 0001  00071 20 69691055001

 

İZMİR TABİP ODASI

Bu haber 2187 kez okunmuştur.