Aidat Ödemeleri

27.12.2010

 Değerli Üyemiz,

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu olarak sizlerden aldığımız geri bildirimler ışığında, üyelik aidatlarınızı daha pratik olarak ödemeniz için ekteki formu dikkatinize sunuyoruz.

Bu formu doldurduğunuz takdirde, aidatınız, maaşınızdan iki taksitte otomatik olarak Oda’mız hesabına havale edilecek, bu şekilde, aidat toplama aşamasında yaşanan ulaşamama sorunu ortadan kalkacaktır.

2011 yılı üyelik aidatı, kamuda çalışan hekimler için 71 TL, özelde çalışan hekimler için 213 TL’dir. Geçmiş dönemlere ait borcunuz olduğu takdirde Oda’mız personeli ile iletişim kurarak aidat borcunuzu öğrenebilirsiniz.

Ekte yer alan formu ayrıca WEB sitemizden (www.izmirtabip.org.tr) indirebilirsiniz. Formu doldurduktan sonra hekim meclisi temsilcinize, Oda yöneticinize ya da bizzat Oda personeline ulaştırabilirsiniz. Formunuz daha sonra hastanenizdeki ilgili birime iletilecektir.

Aidat ödeme konusunda göstermiş olduğunuz özene şimdiden teşekkür eder, İzmir Tabip Odası’na verdiğiniz destekten dolayı saygılarımızı sunarız.

 

İZMİR TABİP ODASI

YÖNETİM KURULU

Form İçin Tıklayınız

Bu haber 2331 kez okunmuştur.