Bursa Tabip Odası' nın "Sağlıkta Dönüşüm Programı Kim İçin? " Kampanyası

08.12.2010

 İzmir Tabip Odası Başkanlığına, 

Yönetim Kurulumuz, sağlık alanında yaşanan sorunları toplumla paylaşmak üzere bir kampanya yürütmeyi kararlaştırmış ve bu amaçla üyelerimizden görüş/öneri ve ekonomik destek istemiş bulunmaktadır. Kampanyamıza 06 Aralık 2010 tarihi itibarıyla 166 üyemiz (Üyelerimizin % 5,5’İ) 9.600,00 TL tutarında destek vermiş bulunmaktadır.
 
Kampanyamızı “SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM PROGRAMI KİM İÇİN” sloganıyla 1 Aralık 2010 Çarşamba günü yerel bir Bursa kanalı olan Line TV’de gerçekleştirdiğimiz bir programla başlatmış bulunuyoruz.
 
Bu programın ardından kampanyamıza yerel/ulusal gazetelerde ve kent içindeki panolarda yer alacak afişler ve yeni televizyon programları ile devam edeceğiz. 
 
Kampanya kapsamında, önümüzdeki günlerde, Odamızın belirlediği konularda senaryolaştırılmış 30 saniye ile 2 dakika arasında süren altı tane film çekilerek web sayfalarımızda yayınlanacaktır. Bu filmlerin gerek yerel gerekse ulusal televizyon kanallarında gösterilmesi için de çaba harcanacaktır. 
 
Kampanyamızda kullandığımız afişler ile ilk TV programımızın görüntülerini bilgi için ekte gönderiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.
 
Prof.Dr. Kayıhan PALA
Yönetim Kurulu Adına, Başkan 
 
Konuyla ilgili Bilgilendirme afişlerini görmek için tıklayınız...
 
Bu haber 1834 kez okunmuştur.