TTB İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu

28.09.2010

 Değerli meslektaşlarımız,

Odamızın son derece yararlı ve istikrarlı komisyonlarından olan İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Komisyonu birikimini TTB'ye de taşıyor. Yeni dönemde de meslektaşımız Dr. Hakan TOKSÖZ "TTB İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu" Yürütme Kurulu'nda görevini sürdürecek.

Kendisini kutluyor, yararlı ve başarılı çalışmalarını sürdüreceğinden kuşku duymuyoruz.

18 Eylül 2010 tarihinde Ankara’da TTB genel merkezinde yapılan İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği kol taplantısında değişik illerden gelen İSİH kol temsilcilerinin katılımıyla yapılan “TTB İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kol Yürütme Kurulu” seçimi sonucunda İzmir Tabip Odası adına toplantıya katılan Dr. Hakan Toksöz’ün tekrar yürütme kurulunda görev almasına karar verildi. Dr. Hakan Toksöz geçtiğimiz dönemki kol yürütme kurulunda da aktif görev almış idi.

TTB İSİH Kol Yürütme Kurulu, ülkemizdeki işçi sağlığı ve işyeri hekimliği ortamını igilendiren tüm konularda TTB’nin görüş, öneri ve politikaların oluşturulmasına katkıda bulunarak bu konularda toplantı, çalıştaylar düzenleyip raporlar hazırlıyor, ulusal ve uluslarası tüm toplantılara katılıyor, bu alanı ilgilendiren tüm yasal düzenlemelerde görüş oluşturup hukuksal süreçlere katkıda bulunuyor.

Bu haber 3626 kez okunmuştur.