Mezopotamya Tıp Günleri

26.09.2010

Değerli meslektaşlarımız,

Bu yıl ikincisinin düzenleneceği kamuoyuyla paylaşılan “Mezopotamya Tıp Günleri” etkinliğinin duyurularında yer alan bir bilginin İzmir Tabip Odası’nın da bu etkinliğin katılımcısı ya da destekçisi olduğu izlenimi yaratabileceğinden hareketle gereken girişimlerde bulunulmuştur.

Kongre başkanına ivedilikle iletilen bir mektupla bu yanlış anlamaya yol açabilecek durumun giderilmesi istemimiz dile getirilmiştir.

Birleştiricilikten çok ayrıştırıcılığa  hizmet edeceğini düşündüğümüz bu etkinlikte ne destekçi, ne de katılımcı olmamız söz konusu olamaz.

Odamız üyesi bir meslektaşımızın bireysel kararı ile Bilimsel Danışma Kurulu’nda yer almış olması ve kurumu olarak da İzmir Tabip Odası nitelemesine yer verilmiş olması bizler ve üyelerimizin önemli çoğunluğunca kabul edilebilir bir durum değildir.

İzmir Tabip Odası’nın son üç dönemdir yönetiminde olan meslektaşlarımızın hekimler ve hekimlikle ilgili duyarlılıklarının yanı sıra ülkemizin birlik ve bütünlüğü konusundaki duyarlılıkları da her fırsatta dile getirilmektedir.

Bu durumu önemle bilgilerinize sunar, gereğinin yapıldığını bir kez daha anımsatırız.

Saygılarımızla

İzmir Tabip Odası

Bu haber 2618 kez okunmuştur.