Sosyal Etkinlik Komisyonu

09.08.2010

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ,

Kentimizin bunaltıcı iklim koşullarına aldırmaksızın çalışmalarını sürdüren “Sosyal Etkinlikler Komsiyonu”ndan haber var sizlere…
Tıpkı, TSM hekimleri, Aile Hekimliği, Kurum Hekimleri ve Halk Sağlığı Komisyonları’mız gibi “Sosyal Etkinlikler Komisyonu” da önümüzdeki dönemde yararlı ve verimli çalışmalar ortaya koyabilmenin ancak bu yaz sıcaklarında toplanmakla olanaklı olduğunun farkındalar.

05.08.2010 tarihli toplantısı sonunda vardığı kararla “Sosyal Etkinlikler Komisiyonu” önümüzdeki dönemde yalnızca hekimleri değil onların eş ve çocuklarını da kapsayabilecek bir etkinlik sürecini de duyurma kararı aldı.

Sizleri bu duyuru ile baş başa bırakıyoruz.

Saygılarımızla

Sosyal Etkinlikler Komisyonu adına

İzmir Tabip Odası

Komisyon üyelerimizin yapmış olduğu ön araştırmalar sonucu tüm hekim arkadaşlarımızın ve eş ile çocuklarının katılımlarına açık bazı kursların Cengiz Özer Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlenmesi kararlaştırılmıştır.

Aşağıda belirtilen tüm kurslar için hekim arkadaşlarımızın tabip odası sitesi aracılığıyla başvurularını yapması; olumlu ve olumsuz görüşlerini belirterek yeni fikirlerle destek olmaları bizleri mutlu edecektir.

Akşam kursları: fotoğraf kursu

Digital fotoğraf Aydınlık oda kursu

Resim kursu

Vitray

Gündüz kursları: (Doktor eşleri ve çocuklarına)

Vitray

Ev dekorasyonu

Artclay – Ebru – Mum yapımı

Çocuklar için resim kursu

2. Kursların Eylül ayı itibariyle başlatılması düşünülmektedir.

Başvuru, ayrıntılı bilgi ve her türden soru için sosyaletkinlik@izmirtabip.org.tr adresine yazabilirsiniz.

Bu haber 2581 kez okunmuştur.